Hoe werkt de online inschrijving?

vrijdag 15 januari 2021

Je hebt je droomhuis op het oog. Al een poosje houd je de website en nieuwsbrief in de gaten voor updates rondom de woningen en het project. En bijna is het zo ver; de verkoop gaat starten! Je wilt je inschrijving natuurlijk zo compleet mogelijk indienen. In dit artikel zetten we alles nog een keer op een rijtje en helpen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de online inschrijving.

Nieuwbouw kun je digitaal kopen

Wij hebben het hele proces van het zoeken, vinden en kopen van nieuwbouwwoningen voor je gedigitaliseerd. Je blijft via de projectnieuwsbrief op de hoogte van ons nieuwste aanbod in de regio en updates van projecten waarin jij geïnteresseerd ben. Ook vind je op alle projectwebsites de laatste stand van zaken met betrekking tot de verkoop van onze nieuwbouwwoningen. Hier zie je ook welke woningen er nog beschikbaar zijn binnen een project.

Voor een groot deel van onze nieuwbouwwoningen hebben we speciale apps ontwikkeld, waarmee je virtueel door een woning heen kunt lopen. De apps worden met een banner aangegeven op de pagina van het betreffende woningtype. Ook hebben we een aantal virtuele tours gemaakt van woningen die al opgeleverd zijn. We hebben voorbeelden van deze virtuele tours opgenomen bij het onderdeel plattegronden bij de pagina van het betreffende woningtype.

Wat houdt het online inschrijfformulier in?

Voor de verkoop van onze woningen werken wij bij alle projecten met een online inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier verschijnt automatisch op de website op het moment van start verkoop en sluit weer aan het einde van de inschrijfperiode. Na de sluiting worden alle inschrijvingen bekeken en de woningen toegewezen. 

Het is verstandig om van tevoren alle woningdetails te bekijken. Je kunt dan een weloverwogen keuze maken voor de bouwnummers van jouw voorkeur.  

Wat moet je aangeven in het inschrijfformulier?

 • Voor welke bouwnummers je wilt inschrijven. Om meer kans te maken tijdens de toewijzing adviseren we je om minimaal 5 bouwnummers te selecteren;
 • In welke volgorde je deze bouwnummers wilt zetten;
 • Of je geïnteresseerd bent in opties, zoals een aanbouw van 1,2 of 2,4 meter. Het aangeven van deze interesse verplicht je tot niets in het aankooptraject;
 • Welke makelaar jouw voorkeur heeft. 

Maar ook:

 • Jouw NAW-gegevens;
 • Jouw legitimatiebewijs en documentnummer;
 • Jouw huidige woonsituatie;
 • Jouw huidige werksituatie;
 • De bovenstaande gegevens van je partner (indien je samen koopt);
 • Of je al een financiële scan hebt gedaan en de mogelijkheid om deze bij toe voegen. Meer informatie over de financiële scan vind je in dit artikel;

Welke informatie op de website kun je gebruiken om je keuze te maken?

In de periode voor start verkoop verschijnen de artist impressies, woningdetails, kavelkaart, plattegronden en (indicatieve) verkoopprijzen op de website. Daarnaast vind je op verschillende plekken meer informatie: 

 • We sturen een nieuwsbrief zodra er nieuwe informatie op de website te vinden is;
 • Zodra de verkoop start kun je de brochure digitaal bekijken of afhalen bij de makelaar;
 • De meeste projecten zijn voorzien van een downloadpagina. Hier vind je alle relevante documenten van het project en de woningen;
 • Wil je meer weten over de uitbreidingsmogelijkheden en opties van onze nieuwbouwwoningen? Blader door ons inspiratiemagazine Kies.

Met deze informatie kun je je oriënteren op de bouwnummers die jouw voorkeur hebben. 

Welke woningen passen binnen je budget? Doe vooraf een financiële scan!

Het is verstandig om voordat je de inschrijving start een financiële scan te doen bij je bank of hypotheekadviseur. Je weet dan wat je financiële mogelijkheden zijn en welke woningen binnen je budget passen. Tijdens de inschrijving kun je deze (PDF) bijvoegen. 

De verkoopprijzen van onze nieuwbouwwoningen zijn vrij op naam. De verkoopprijs is exclusief eventuele opties, afwerking en keuken. Er zit een standaard badkamer in je woning bij oplevering. Deze kun je naar wens aanpassen. Houd bij de financiële toets en de inschrijving rekening met de eventuele bijkomende kosten voor deze zaken. Dan ben je op alles voorbereid.

Lees hier alles over de financiële scan. 

Kortom

Wat moet je dus tijdens de inschrijving bij de hand houden?

 • De volledige NAW-gegevens van jou en (indien van toepassing) van je partner;
 • Het legitimatiebewijs en documentnummer van jou en (indien van toepassing) van je partner;
 • Een lijstje met de bouwnummers van jouw voorkeur in de juiste volgorde;
 • Jouw huidige werksituatie en (indien van toepassing) van je partner;
 • Je financiële scan;
 • Welke makelaar jouw voorkeur heeft.

Je bent nu optimaal voorbereid op de online inschrijving! Veel succes, we zien je inschrijving graag tegemoet.

Stappenplan nieuwbouwwoning

Benieuwd naar de globale tijdlijn van een nieuwbouwproject? Bekijk via de onderstaande button de infographic!

Het Leeuwse Veld
< Terug naar project
LVELD_20210430_Cam02A_LR - type L-M-N-O-P.jpg
krabben__ans_mol_-_van_de_camp.jpg
Ans MolHans Janssen Garantiemakelaars